Programma Design District ’19 bekend

0

Deze zomer gaat Design District van start in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het programma is inmiddels bekend. Alle lezingen, workshops en discussies zijn gratis bij te wonen.

Op woensdag 5 juni trapt Odette Ex van INSIDE/INSIDE af met een lezing over duurzaam en circulair inrichten. Voor duurzame en circulaire gebouwen zijn er meerdere richtlijnen, wetten en labels maar voor duurzame interieurs bestaat dit nauwelijks en is het niet eenduidig. Daar moet verandering in komen, stelt Ex. Zij gaat vertellen over de noodzaak van een duurzaam en circulair interieur.

Vervolgens worden er diverse lezingen gehouden met uiteenlopende thema’s. Zo spreekt op vrijdag 7 juni bijvoorbeeld BNS Crisp, dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist. De organisatie laat je kennis maken met de vier domeinen waarin ze actief is en hun ambassadeurs.

Daarnaast zijn er tal van rondleidingen en exposities. Zo tonen studenten Product Design van de  Willem de Kooning Acadamie hun werk, evenals talentvolle studenten van HMC mbo vakschool.

Design District 2019 wordt gehouden van 5 tot en met 7 juni.

Leave A Reply