RIG-TIG introduceert FOODIE keukenappatuur

0

De nieuwe RIG-TIG FOODIE, een collectie elektrische apparaten,  bestaat uit een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker.

De nieuwe FOODIE lijn elektrische keukenapparatuur is ontworpen door het vermaarde Deens-Canadese designduo van Unit 10.

De op de jaren ’50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip. Vanwege hun kleine omvang zijn deze apparaten perfect voor het compact wonen en passen ze goed bij kleine keukens of een zomerhuisje.

Ondanks dat ze qua uiterlijk opvallen, is er veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de apparaten. Dit is te zien aan de geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender.

De FOODIE lijn is standaard uitgevoerd in een zwarte en witte versie en is als limited edition leverbaar in zachte pastelkleuren voor een speelser en informeler ontwerp. Allevarianten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2020.

Leave A Reply