Samenwerking Stosa Cucine en Neolith

0

De Italiaanse keukenfabrikant Stosa Cucine en Neolith, fabrikant van gesinterd steen, hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe collectie.

Het resultaat van deze samenwerking is een nieuwe serie finishes voor aanrechtbladen en keukendeuren. Neolith CMO Mar Esteve Cortés over het partnerschap: “Stosa Cucine is een wereldwijd bekende naam voor woninginrichting en staat synoniem voor excellente prestaties. Toen de kans zich voordeed om met ze te gaan samenwerken, was dat gewoon een no-brainer, omdat onze bedrijfswaarden zo perfect bij elkaar passen.”

“We hebben allebei een passie voor fantastisch design en zijn compromisloos bij ons streven naar hoge kwaliteit in alles. Ik weet dat iedereen van het Neolith-team niet wachten kan om te zien hoe Stosa Cucine onze materialen gaat gebruiken, te beginnen met de Aliant Collection. Het zien van een plaat is één, maar om het materiaal te ervaren in een toepassing is iets heel anders. Juist dat laatste geeft essentiële context, zodat klanten zich echt een beeld kunnen vormen hoe het er bij hen uit zou kunnen zien.”

“Nu ik zie wat we samen produceren, ben ik helemaal enthousiast!”

Totstandkoming van de samenwerking

Claudio Renai, Purchasing Manager bij Stosa Cucine, vertelt hoe het partnerschap tot stand kwam: “In mijn rol zoek ik altijd naar nieuwe, innovatieve en duurzame materialen om te specificeren voor onze sophisticated designs. Fundamenteel geldt daarbij: wat we kiezen moet een afspiegeling van onze kernwaarden zijn.

Kortgeleden liep ik tegen Neolith aan op een vakevenement, en meteen voelde ik me aangetrokken tot hun oppervlakkenassortiment. Na gesprekken met hun team en een bezoek aan de fabriek om te zien hoe het materiaal gemaakt wordt, kon ik het bedrijf vol vertrouwen aanbevelen aan het Stosa-team als de partner van onze keuze. Nu ik zie wat we samen produceren, ben ik helemaal enthousiast!”

Comments are closed.