SieMatic Nederland zoekt per direct Sales Promotor

0

SieMatic Nederland is op zoek naar een commerciële, enthousiaste en creatieve collega als Sales Promotor, die zal bijdragen aan het verhogen van de omzet.

Functiebeschrijving

Je bent de ambassadeur voor SieMatic bij onze dealers. Je bezoekt de showrooms van onze dealers om de keukenadviseurs alles te leren over onze producten en hoe je de meerwaarde van onze producten kunt verkopen.

Je hebt een scherp oog om de behoeftes van de keukenadviseurs te doorgronden, op basis daarvan ontwikkel je een passend trainingsconcept zodat de adviseurs nog succesvoller kunnen worden in de verkoop van SieMatic.

Jouw positieve werkinstelling ondersteunt je bij het vinden van de juiste argumenten zodat de adviseurs overtuigd worden van de meerwaarde van SieMatic. Als merkambassadeur van SieMatic onderhoud je nauw contact met de SieMatic dealers. Je helpt hen om het product- en designconcept van SieMatic toe te passen. Je levert kennis aan het verkoopteam en de technische medewerkers in de backoffice.

Focus op: SieMatic verkopershandboek, assortiment, materiaalkennis, SieMatic lifestyle concept: PURE / CLASSIC / URBAN en doorvertalen van de SieMatic meerwaarde. Je bent verantwoordelijke voor het actualisering en onderhoud van de SieMatic-showroompresentatie van de SieMatic dealers. Je bent verantwoordelijk voor een informatieve en enthousiaste productpresentatie.

Eigenschappen

Je beschikt over uitstekende advies- en verkoop vaardigheden, gekoppeld aan zeer goede productkennis in de keuken- / meubelindustrie. Gevoel voor trends, vormen en kleuren is een must, commerciële expertise is wenselijk en flexibiliteit een basisvoorwaarde.

Jouw open houding en uitstekende communicatieve vaardigheden brengen je snel naar je doel. Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Frans (voor het Franstalige gebied in België). Je hebt een gestructureerde manier van werken en denken, bent doelgericht en gemotiveerd. Je kunt en wilt zelfstandig werken. Je bent bekend met de gangbare planningssoftware in de keukenbranche en hebt een goede materiaalkennis. Je hebt ervaring met het opleiden van mensen.

Je hebt eerder voor een merk gewerkt en kent de specifieke uitdagingen die daarbij komen kijken. Je bent in alle markten thuis, hebt een sterk karakter, bent sympathiek en vriendelijk. Omgaan met veel mensen is belangrijk voor jou, het inspireert jou.
Je wordt opgeleid door onze SieMatic Academy volgens het train-de-trainer concept.

Sollicitanten kunnen een bericht sturen per e-mail naar:
Rainier Zweep
SieMatic Nederland B.V. Hobbemastraat 2 1071 ZA Amsterdam
Tel. 06-55851009/ E-Mail r.zweep@siematic.nl

Comments are closed.