Smakelijke lancering Grohe Red en Blue

0

De ‘C’ in Restaurant C staat voor celsius en cocktails. Voor Grohe een goede reden om hier de kokendwaterkraan Red en bruisend waterkraan Blue te introduceren.

Journalisten en bloggers werden vandaag uitgenodigd om de nieuwste kokendwaterkraan van Grohe te bewonderen. De Grohe Red bestond al, maar wordt vervangen voor een nieuwer, beter ontwerp. Het design is flink onder handen genomen en qua functionaliteit zijn veel aanpassingen gemaakt.

Kindvriendelijk

“De kraan is zowaar TÜV getest op het gebied van veiligheid voor kinderen. Daarmee zijn we de eerste kokendwaterkraan die dit voor elkaar heeft gekregen”, vertelt Rogier van Dis, algemeen directeur Grohe Nederland.

“Een andere belangrijke verbetering is de aanpassing van de mousseur. Die is het laatste stukje van de kraan waar het water doorheen gaat. Het is natuurlijk de truc dat het koude en kokende water absoluut gescheiden blijven en dat beide watersoorten recht uit de kraan komen zonder te spetteren. Dat is zonder meer gelukt.”

Vakantiemodus

De boiler van de Grohe Red zorgt ervoor dat gebruikers altijd direct toegang hebben tot kokend water. Maar dit verbruikt natuurlijk energie en dat is niet altijd nodig. Bijvoorbeeld wanneer men op vakantie is. Hier heeft Grohe een oplossing voor bedacht. De kraan kan in de ‘vakantiemodus’ waarna de watertemperatuur wordt teruggebracht naar 60 graden Celsius.

 Grohe Blue

De koudwaterkraan Grohe Blue werd eerder dit jaar al gelanceerd en is dus geen nieuwkomer. Toch is ook deze kraan nog altijd een introductie waard, zo blijkt tijdens de bijeenkomst. De kraan levert namelijk gefilterd, gekoeld en desgewenst ook bruisend water. Dit is lekker om zo te drinken, maar de cocktailspecialisten van Restaurant C lieten ook zien hoe je er heerlijke non-alcoholische cocktails mee maakt.

Leave A Reply