SMEG krijgt erkenning in professionele markt

0

SMEG Foodservice presenteerde onlangs een innovatie op het gebied van vaatwassers: de Steam Heat Recovery SHR +. Dit systeem  kreeg tijdens de internationale vakbeurs, de HOST – Fiera Milano de belangrijke SMART LABEL-award voor innovatie in de horecasector.

De SMEG Foodservice-divisie ontwerpt en produceert oplossingen voor de professionele horecasector. SHR+ past SMEG onder meer toe in de  Topline vaatwasser HTY520DH.

Het nieuwe systeem vermindert aan het eind van de spoelcyclus drastisch de hoeveelheid stoom dat uit de vaatwasser komt. De stoom wordt gebruikt om het binnenkomende water te verwarmen. Dit leidt tot energiebesparingen en veiligere en gezondere werkplekken. Het personeel wordt namelijk niet meer door stoom beneveld bij het openen van de vaatwasser.

In standaard vaatwassers wordt tijdens de laatste spoelbeurt het water verwarmd tot hoge temperaturen voor de hygiëne van het servies. De stoom die uit de vaatwasser komt, valt uiteen in de ruimte en is ongezond, aldus SMEG. SHR + lost de stoom die is ontstaan ​​tijdens de wascyclus in 40 seconden efficiënt, betrouwbaar en milieuvriendelijk op.

Leave A Reply