Smeg retro broodrooster in XXL formaat

0

Smeg heeft de 50’s Retro Style collectie met klein huishoudelijke apparaten uitgebreid met een grote variant van de broodrooster. Hierin passen niet twee, maar vier boterhammen.

De broodrooster van Smeg is nu ook verkrijgbaar met twee paar ruime, onafhankelijk verstelbare sleuven. Van een lekkere croissant voor het ontbijt tot toast als snack of een bagel voor lunch of diner; het past allemaal in de broodrooster.

Dankzij de ruimte voor vier sneetjes brood is het apparaat ook geschikt voor grotere gezinnen of mensen die graag de dag beginnen met een stevig ontbijt.

De broodrooster is in te stellen op zes bruiningsniveaus en drie vooraf ingestelde programma’s voor opwarmen, ontdooien en bagels.

Het apparaat is verkrijgbaar in wit, zwart, rood of chroom. Voor liefhebbers van meer gedurfde kleuren zijn er de kleuren crème, pastelblauw, pastelgroen en roze die de vintage look benadrukken.

Dankzij de 2 verwijderbare roestvrijstalen kruimelladen is het bovendien eenvoudig om zowel het apparaat als het aanrecht te reinigen na gebruik.

Leave A Reply