Sonos maakt keuken met onzichtbaar geluidssysteem mogelijk

0

De nieuwe Sonos Architectural by Sonance-speakers bestaat uit een collectie inbouwspeakers die zijn geoptimaliseerd voor de nieuwe versterker Sonos Amp.

Voor deze speakers is Sonos een samenwerking aangegaan met Sonance. De collectie bestaat uit drie typen: de Sonos In-Wall by Sonance en de Sonos In-Ceiling Sonance zijn vanaf deze week leverbaar. De Sonos Outdoor by Sonance is verkrijgbaar vanaf april.

“Het was ons doel om voor installateurs tot een oplossing te komen, die de Sonos-beleving voor het eerst mogelijk maakt via inbouwspeakers”, zegt Patrick Spence, CEO van Sonos.

“Sonance was de meest voor de hand liggende partner, omdat dit bedrijf met ons een passie deelt voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare geluidsoplossingen voor binnens- en buitenshuis.”

Overal goed geluid

In combinatie met de Amp maakt de hardware van de In-Ceiling- en de In-Wall-speakers het gebruik van Trueplay mogelijk. Trueplay zorgt ervoor dat al je muziek even goed klinkt, waar de speaker ook staat. Dit komt doordat de software rekening houdt met de omvang, indeling en aankleding van de kamer waarin de speakers zich bevinden en automatisch de equalizer aanpast voor een optimaal geluid.

Leave A Reply