Stoere schorten en accessoires van Hollandse bodem

0

Witloft is een nieuw, hip merk dat schorten van hoge kwaliteit leer maakt. Het leer is van Nederlandse oorsprong en de producten zijn stuk voor stuk handgemaakt. De collectie bestaat naast de schorten ook uit messenrollen, placemats en tassen.

 

Dit leren schort heeft een typische vintage look en is nieuw in de collectie. De Craft collectie is gemaakt van flexibel kwaliteitsleer met een open structuur, waardoor een rustieke look ontstaat. Deze schorten zijn in drie kleuren te verkrijgen.

 

Door het gebruik van de messenrol van Witloft zijn je messen altijd beschermd. Deze messenrollen zijn uniek. Zodra je de messen hebt opgerold kun je ze bij de hand dragen, of crossbody. De messenrol is te verkrijgen voor vijf of tien messen in drie verschillende kleuren.

Vrouwencollectie

Na het succes van de uniseks schorten is er nu een vrouwencollectie. Deze schorten zijn gemaakt van naar beneden stromend, semi-plantaardig leer. Tot slot zijn er ook schorten voor kinderen. Deze zijn voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar oud. Deze worden in een beperkte oplage gemaakt.

Leave A Reply