Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Teka oven speciaal gemaakt voor steakliefhebbers

    Teka oven speciaal gemaakt voor steakliefhebbers

    In de nieuwe SteakMaster oven is het mogelijk om de perfecte steak te grillen, belooft fabrikant Teka. Samen met professionele chefs heeft de fabrikant een technologie ontwikkeld waarmee een stuk vlees grillen niet meer mis kan gaan.

     

    “Het geheim van een perfecte steak zit hem in de hoge temperaturen tijdens de bereiding”, aldus de ontwikkelaars. “Met de SuperPowerfull-Grill bereikt de SteakMaster 700 graden Celsius en zo ontstaat een perfect resultaat met restaurant kwaliteit.”

     

    Het bakproces

    De eerste stap ter bereiding van de perfecte biefstuk is de temperatuurregeling van het vlees. Dit betekent dat het vlees voor het grillen al op temperatuur moet worden gebracht. De ideale temperatuur ligt tussen de 35 en 40 graden Celsius.

    Vervolgens moet het apparaat een combinatie maken van de perfecte grill-temperatuur en tijd. Daardoor karamelliseert het vlees en krijgt het een knapperige korst. Deze reactie wordt het Maillard-reactie genoemd. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller dit proces op gang wordt gebracht.

    De SteakMaster beschikt over 20 automatische programma’s voor verschillende vleessoorten. Verder is het apparaat een complete multifunctionele oven voor dagelijks gebruik. Door de standaardmaat van 60 cm past de oven in iedere inbouwkeuken.

     

     

    Gerelateerd

    Previous ArticleFocus op circulaire economie blijkt effectief
    Next Article De Keukenadviseur: Rachid Haddouch

    Leave A Reply Cancel Reply

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....