The Kitchen Architects: meer dan keukenverkoop

0

Onlangs is het luxe communicatieconcept The Kitchen Architects cab Der Kreis gelanceerd. De gedachte hierachter is dat de consument tegenwoordig niet alleen kiest voor een nieuwe keuken, maar voor een compleet luxe interieur waarbij de keuken prijkt als een fraai meubel. En Der Kreis ziet dat de markt met premium interieurs blijft groeien.

Met luxe high-end keukens, prachtige materialen en hoogwaardige accessoires wil Der Kreis de consument inspireren. ‘We imagine your style’ luidt de slogan welke exact aansluit bij de visie van onze kitchen architects. Want elke aangesloten ondernemer is een ware (keuken)architect, aldus Der Kreis.

Het gepersonaliseerde Stylebook, de inspirerende website en de sterke social media uitingen zorgen ervoor dat de juiste consument bij The Kitchen Architects terecht komt. Neem hier alvast een voorproefje op de website en bekijk hoe het concept de consument inspireert met trends uit Milaan van trend-forecaster Monique van der Reijden. Daarnaast is Der Kreis een samenwerking aangegaan met Designa Architectuur en Interieur en is The kitchen architects onderdeel van het programma ‘Van woonvilla naar Droomvilla’.

Comments are closed.