Tien jaar Taste of Amsterdam

0

In juni zal het Amstelpark in Amsterdam weer veranderen in een walhalla voor foodies. Taste of Amsterdam opent dit jaar voor de tiende op een rij de deuren. Ditmaal met NEFF als nieuwe hoofdsponsor.

Van 1 tot en met 3 juni worden bezoekers getrakteerd op culinaire hoogstandjes en kookinspiratie tijdens Taste of Amsterdam. Dit jaar pakt de organisatie extra groots uit vanwege het jubileum.
‘Ik ben enorm trots dat we dit jaar alweer de 10e editie van Taste of Amsterdam organiseren”, aldus Henk-Jan Kakebeen, event director Taste of Amsterdam. “Het is elk jaar weer een uitdaging om een nieuw en spraakmakend programma neer te zetten en daarom is het extra mooi om te zien dat gasten steeds in steeds grotere getale het festival bezoeken. Deze 10e editie vieren we uitbundiger dan ooit met speciale acties rondom ons jubileum.”
 
“Taste of Amsterdam is een vanzelfsprekende partner voor NEFF, door de gedeelde passie voor goed en verrassend eten”, vervolgt Gertjan Sturm, Director Consumer Marketing NEFF. “Wij richten ons op echte hobbykoks die genieten van het bereiden van originele recepten en nieuwe smaken willen ontdekken. Die mensen treffen we op Taste. We kijken er enorm naar uit om hen onze apparatuur te laten ervaren in een setting waar alles om smaak draait.”

Taste of Amsterdam

Ook dit jaar verzamelen hobbychefs, foodlovers en dorstige thuisbartenders zich drie dagen in het Amstelpark. Nieuwe culinaire gezichten en vertrouwde namen zetten hun pannen op het vuur voor het verjaardagsfeestje van Taste of Amsterdam.

Naast een aantal Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute, die al tien jaar onderdeel van het festival zijn, ontvangt Taste weer meerdere toprestaurants.

In NEFF Big Kitchen geven bekende chefs masterclasses en demonstraties aan zo’n 250 foodies per sessie. In de NEFF Kookschool gaan hobbychefs zelf aan de slag om hun kook-skills aan te scherpen.
Tot slot is ook dit jaar een kooktheater voor kinderen aanwezig, waarbij de kleinste chefs de keuken instappen. Ze leren verse ingrediënten kennen en bereiden simpele gerechtjes.

Openingstijden Taste 2018

Vrijdag 1 juni 2018             15:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 2 juni 2018         12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 3 juni 2018            12:00 uur – 23:00 uur

Leave A Reply