Tweede Bruynzeel volgens nieuwe formule geopend

0

Het is alweer twee jaar geleden dat Bruynzeel Keukens een pilotstore voor haar vernieuwde retailformule opende in Bergen op Zoom. Nu is daar een tweede winkel bijgekomen.

Deze Bruynzeel-winkel beslaat 1100 vierkante meter en is gevestigd in Groningen. En ook hier staat boven de ingang van de winkel ‘Welkom thuis’. Dit is namelijk de bedoeling van het nieuwe winkelconcept, aldus de organisatie. Consumenten moeten zich er direct thuis voelen, zodat ze zich helemaal kunnen inleven in hoe de nieuwe keuken in hun eigen huis gaat staan. Dat moet het besluit om een keuken te kopen makkelijker maken. Aankomende zaterdag wordt hier extra moeite voor gedaan door een chef-kok demonstraties te laten geven. Hij zal laten zien hoe klanten thuis lekkere gerechten kunnen maken in hun toekomstig keuken.

Inzetten op online

Bruynzeel richt zich niet alleen op het uitrollen van de nieuwe winkelformule, maar is ook actiever geworden in het online aanbod.

“Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd”, stelt de organisatie van Bruynzeel. “Er wordt meer en meer online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet de consument op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften.”

Comments are closed.