Uitbreiding Depot Zeven gaat tweede fase in

0

Er wordt druk gebouwd in Hulst. Er komt een nieuwe keukenboulevard, meer ruimte voor Depot Zeven en een nieuw pand voor meubelspecialist Morres. De eerste fase van de bouw is afgerond en dat werd feestlijk gevierd.

Op woensdag 13 juni werd het hoogste punt van de eerste fase bereikt. Deze bijzondere gebeurtenis  wilde Walter van de Griendt, directeur van woonwarenhuis Morres, in traditie vieren.

Het hoogtepunt

Om deze gebeurtenis in stijl te vieren, waren de burgemeester van Hulst, Jan Frans Mulder, de wethouders en ook Ben Mandemakers aanwezig. Net als alle medewerkers van het bouwbedrijf Van Driessche & de Koster en onderaannemers. Samen met jongste Morres medewerkster Fleur (16 jaar), die op de Kidsclub werkt, werd een speciale openingshandeling verricht: aftellen en dan op de rode knop duwen waardoor een drone een vlag plaatste op het hoogste punt!

Groei

Fase 1 betekent de vergroting van de formule Depot Zeven. Hier bieden een 60-tal groothandelaren hun producten rechtstreeks aan de consument aan, zonder retail tussenkomst.

In Fase 1 zit ook een nieuwe formule: Meubelhangar. Meubelhangar koopt speciale partijen meubelen in, ook tweedehands en werkt bovendien als een offline marktplaats voor consumenten die hun producten liever niet van thuis uit te koop aanbieden.

Het derde en laatste onderdeel van fase 1 is de belangrijke realisatie van de keukenboulevard die verschillende keuken- en badkamerformules zal aanbieden in allerlei stijlen en prijsklassen.

Na de bouwvakvakantie start Fase 2 die bestaat in een vergroting van Morres om de Lifestyle Village Formule vorm te geven met nog meer merken en concepten. Zo kan Morres zich positioneren als een destination store: een combinatie van retail, leisure en hospitality. Oftewel een department store for living die zich typeert door een brede collectie van verschillende stijlen en prijsklassen.

Leave A Reply