Urban Jungle limited edition koelkast

0

ETNA introduceert de limited edition Urban Jungle koelkast in retro stijl. Deze exotische uitvoering is het winnende ontwerp van de designwedstrijd die het merk onlangs uitschreef als onderdeel van de #kissmyretro campagne.

De roomwitte koelkast met vriesgedeelte heeft een dessin met weelderige groene bladeren. ETNA heeft voor dit exclusieve model een VIP pakket met POS materiaal ontwikkeld om extra aandacht op de winkelvloer te genereren.

De Urban Jungle limited edition met energielabel A+++ heeft een flexibele indeling en speciale koelgedeeltes waarin fruit, groenten en vlees langer houdbaar blijven. Het ruime vriesgedeelte heeft een LowFrost vak om ijsvorming te voorkomen.

“Altijd groen in huis”

De designwedstrijd was onderdeel van de landelijke #kissmyretro social media campagne die hoorde bij de introductie van de Retro koelkasten.

ETNA wilde consumenten op een inspirerende en actieve manier kennis laten maken met de line-up. Romy van Delft, de winnares van de wedstrijd, liet zich voor het Urban Jungle ontwerp inspireren door de interieurtrends maar er zat eigenlijk ook een praktisch idee achter haar inzending. ”Ik houd van de industriële look met mooie planten, alleen die houden het bij mij nooit lang vol. Met deze koelkast heb ik altijd groen ik huis!”.

ETNA werkt op dit moment aan de lancering van de tweede editie van de #kissmyretro campagne.

Voor ETNA dealers is een exclusief pakket met POS materiaal verkrijgbaar bij de inkoop van een Urban Jungle koelkast. Het pakket, bestaande uit eenvoudig te bevestigen promotieborden met plak strips, is gemaakt van hoogwaardig karton met de jungle print. Retailers die interesse hebben in de Urban Jungle limited edition kunnen hiervoor contact opnemen met hun accountmanager.

Leave A Reply