V-ZUG heet Don Wijnschenk welkom als Sales Director Nederland

0

V-ZUG, de marktleider in huishoudelijke apparatuur in Zwitserland, stelt Don Wijnschenk aan als Sales Director Nederland.

Don Wijnschenk heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Het is de bedoeling dat hij vanaf juli dit jaar de positie van V-ZUG op de Nederlandse keukenmarkt verder zal versterken en vergroten, meldt V-ZUG.

Zelf zegt Wijnschenk hierover:

“V-ZUG is de marktleider in Zwitserland en zet continu in op groei in een zorgvuldig gekozen selectie van internationale markten. V-ZUG doet dit met een duidelijke positionering als premiummerk, gecombineerd met producten en oplossingen die oneindig veel voordelen bieden voor de klanten. Hierdoor kan V-ZUG zich duidelijk
onderscheiden binnen de gespecialiseerde keukenvakhandel. De verkoopstrategie wordt gekenmerkt door partnerships met professionele keukenspeciaalzaken. Dankzij de mooie marktpositionering die mijn gewaardeerde collega Michel Van Dommelen al heeft kunnen verwerven, zijn een degelijke ondersteuning voor de handelspartners en een hoogwaardige service voor de eindklanten al jarenlang een vaste waarde van het merk op Nederlandse bodem. Ik kijk er heel erg naar uit om zijn werk voort te zetten!”

Michel Van Dommelen, Sales Director BeLux:

“Wij zijn blij Don in de V-ZUG-familie te mogen verwelkomen. Hij is bijzonder toegewijd, is gepassioneerd door de keukenbranche en zijn netwerk zal V-ZUG een boost geven in Nederland en onze marktpositie in dit land verbeteren.”

 

Comments are closed.