Vakspecialisten kijken uit naar bezoek interieurbeurzen

0

Küchenmeile, EuroCucina en andere interieurbeurzen lijken door te gaan dit najaar. Het beursteam van de Interieur Collectie Dagen (Incoda) onderzocht hoe groot de bereidheid van bezoekers eigenlijk is om zo’n beurs te bezoeken en die bleek heel groot.

Maar liefst 86 procent van de respondenten is van plan om de Incoda op 12, 13 en 14 september te bezoeken. “We zijn uiteraard heel blij met de resultaten van deze enquête. Bovendien is het voor ons een bevestiging van datgene waar we zelf ook vanuit gaan, namelijk dat beurzen vanaf augustus weer doorgaan. Daarin worden we ook gesteund door onze exposanten en partners”, zegt Mascha de Bruin namens organisator Easyfairs.

De beursvloer van Incoda in de Evenementenhal in Gorinchem bestaat uit exposanten uit diverse segmenten zoals vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie en meubelstoffen. Daarnaast zal dit jaar ook het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) en het NK Parketleggen doorgaan tijdens Incoda.
Het NKWP wordt georganiseerd in samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege (HMC), Inretail, Branchevereniging Projectinrichting (BVP) en Dave Amweg van Ocs Interiors. Het NK Parketleggen vindt plaats in samenwerking met Platform Parketbranche.

Comments are closed.