Vierde Nederlandse Bauhaus open deuren

0

Op vrijdag 19 maart open Bauhaus haar verder vestiging in Nederland in Den Hoorn. Met 120.000 producten en 17.000 vierkante meter winkelruimte hoopt het een belangrijke speler te worden in de regio.

Winkels mogen natuurlijk nog niet helemaal open, maar binnen de regels zijn er toch mogelijkheden om kennis te maken met de nieuwe winkel, stelt de directie.

“De deuren kunnen nu gelukkig open, al is het op een kier. Dat geeft het publiek in de omgeving toch kans om kennis met ons te maken. Een ideale start is het natuurlijk niet, maar onze mensen zijn er klaar voor om iedereen te verwelkomen!”

– Herwin Oost, directeur Bauhaus Nederland. 

Particuliere klanten kunnen een winkelafspraak maken of online aankopen doen. Voor zzp’ers geldt een uitzondering: zij kunnen zonder afspraak terecht in de bouwmaterialen drive-in, mits ze een Bauhaus Plus Card op zak hebben. Hier neemt Bauhaus een groothandelsfunctie in.

Nieuwe locaties
Intussen gaan de voorbereidende activiteiten voor nieuwe locaties gewoon door. Oost: “Onze volgende concrete projecten liggen in Amersfoort en Haarlemmermeer. En we zijn alert op locaties met potentie. Dan hebben we het op dit moment over 17 locaties.” Bauhaus Den Hoorn is, na vestigingen in Groningen, Twente en Venlo, de eerste locatie van Bauhaus in de Randstad.

Comments are closed.