Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Vijf nieuwe kookboeken voor kerst

    Vijf nieuwe kookboeken voor kerst

    Kerst

    De titel van dit nieuwe kookboek van Donna Hay zegt natuurlijk alles. Het staat vol kerstrecepten: zowel de bekende klassiekers als moderne varianten. Het boek biedt inspiratie voor voor- en bijgerechten, maar ook voor luxe hoofdgerechten met bijvoorbeeld ham, kalkoen of kreeft. Voor een feestelijke afsluiting van het kerstdiner heeft Hay nagerechten bedacht als luchtige meringues, kruidig gebak, spectaculaire trifles en ijsdesserts.

    Omdat het bereiden van een kerstdiner voor de meeste mensen een uitdaging is, laat de auteur van dit kookboek door middel van stap-voor-stapfotografie zien hoe je een gerecht kunt voorbereiden. Daarnaast geeft ze tijdbesparende trucjes en tips voor de beste planning.

    ISBN: 978 90 00 37027 6 | Uitgever: Spectrum

    Kleine hartige taartjes

    Na het succes van Kleine taartjes verschijnt nu: Kleine hartige taartjes van Petit Gâteau eigenaresse Meike Schaling. Dit kookboek bevat 65 heerlijke recepten voor hartige tartelettes, cakes, quiches, madeleines en brioches van de enige écht Franse patisserie in Amsterdam. Overigens is dit boek niet alleen geschikt voor ervaren bakker. Meike Schaling beschrijft haar recepten op een manier die ook voor beginners goed te volgen is.

    ISBN:9789021574332 | Uitgever: Kosmos uitgevers

    Ons Bakboek

    Niets zo heerlijk als zelfgebakken taart, koekjes, cake of biscuit. Zeker met kerst. Dit is ook een mooie gelegenheid om eens zelf brood te bakken.

    Omdat de vorige edities goed verkocht zijn, is nu een derde, volledige herziene versie uitgebracht. Ons Bakboek – het kleinere zusje van het alombekende Ons Kookboek – is daarmee een beproefde basishandboek geworden voor de thuisbakker.

    De eerste uitgave van Ons Bakboek verscheen al in 1990. Het verkocht goed omdat het onder meer praktische recepten en stap-voor-stap omschrijvingen bevat van geval uit de hele wereld. Van chocoladetaarten en koekjes tot een eenvoudig wit brood: alles komt aan bod.

    EAN 9789401460439 | Uitgeverij: LANNOO

    Borreltijd

    Kerst betekent natuurlijk ook de hele dag borrelen. Of eigenlijk drie dagen borrelen en dan mogen we met oud en nieuw wéér. Wie geen inspiratie heeft voor borrelhapjes kan terecht bij het nieuwe kookboek Borreltijd van Susan Aretz.

    Zij heeft maar liefst zeventig borrelhapjes bedacht waarmee je borrelplanken met thema’s kunt creëren. Een handige tip van de schrijfster: wie zijn borrelplank goed vult, hoeft eigenlijk na die tijd de keuken niet meer in. De gasten hebben aan al die heerlijke hapjes al genoeg.

    ISBN: 9789046825853 | Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

    Smokey Goodness

    Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt culinair avonturier Jord Althuizen je mee naar Amerika. Dat land staat natuurlijk bekend om zijn burgers en waar het creëren van de perfecte barbecuesaus tot kunt verheven wordt.

    In dit kookboek reis je met Althuizen langs de deli’s van New York en de foodtrucks in Portland. Naar aanleiding van alle inspiratie die hij opdeed in Amerika, bedacht hij big-bigger-biggest BBQ sandwiches, hete BBQ taco’s en spicy BBQ snack-on-a-stick. Kortom, genoeg recepten voor een winterbarbecue.

    ISBN: | Uitgever: Kosmos Uitgevers

    Gerelateerd

    Previous ArticleDe Keukenadviseur: Anne von Zboray
    Next Article IKEA investeert in start-up voor beter retoursysteem

    Leave A Reply Cancel Reply

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....