Voor luxepaardjes: een IKEA-keuken met echt gouden finishing

0

Ooit gedacht dat een IKEA-model de potentie had om een zeer exclusieve keuken te worden? Zweedse designers bewijzen dit met de nieuwe GULDKANT deurencollectie gemaakt van 24 karaats goud.

GULDKANT is het resultaat van een samenwerking tussen de Zweedse keukenfabrikant Picky Living en het loterij-merk Triss. De collectie bestaat uit goudkleurige RVS deuren voor de IKEA keukenmodellen METOD en BESTÅ. De poten en kastgrepen zijn bedekt met een laag 24 karaats goud.

De goudkleurige RVS-platen zijn om de deur gevouwen, zodat je het gevoel krijgt dat ze helemaal van het materiaal gemaakt zijn. Verder is de keuken uitgevoerd in zwart graniet.

“Wanneer de droom ineens uitkomt en mensen een loterij winnen, willen Triss winnaars zichzelf graag verwennen met een luxe upgrade van hun woning. Daarom is deze samenwerking zo goed. Samen met met Picky Living creëren we een luxe gouden finish van een meubelmerk dat veel Zweden al in huis hebben”, aldus Johan Svensson van Svenska Spel, eigenaar van de Triss loterij.

De complete keuken, zoals op de foto’s te zien is, is verkrijgbaar vanaf SEK 92.000 (8735,00 euro). De prijs kan variëren, afhankelijk van het materiaal van het werkblad en de merken voor de apparatuur.

Leave A Reply