Wie doet mee aan de ‘Top Fabricator’ wedstrijd?

0

Neolith by TheSize roept alle werkplaatsprofessionals en marmerbewerkers op om hun allerbeste werk te delen voor de jaarlijkse ‘Neolith Top Fabricators’-wedstrijd.

Er moet uiteraard wel gebruik zijn gemaakt van het materiaal Neolith. Met deze wedstrijd wil de fabrikant aandacht schenken aan de moeilijkheid en technische complexiteit waar leveranciers voor staan bij het werken aan uiterst specifieke projecten. Met name consistentie en aandacht voor detail wordt gewaardeerd door de jury.

Deelname

De internationale wedstrijd staat open voor alle werkplaatsen en marmerbewerkers die tussen 2014 en 2017 complex werk hebben uitgevoerd met gebruik van Neolith. Inzendingen worden geaccepteerd tot 13 november 2017, en de winnaar wordt aangekondigd op 20 december 2017.

Deelnemers worden vereist om een beknopte omschrijving in te dienen van hun project en een selectie van de meest opvallende beelden die zij hebben om het gebouw (of het interieur) tot leven te brengen.

Beoordeling

De prijs wordt beoordeeld door een prestigieuze jury van experts in de branche, inclusief de gevierde Italiaanse chef, Sonia Peronaci, het beroemde architectenbureau Carlos Ferrater en het populaire internationale architectuur&design-tijdschrift El Croquis.

Inzendingen worden beoordeeld op de originaliteit van het project, met de mate van creativiteit die is betrokken bij het design, technische complexiteit en mate van ecologische gevoeligheid en milieubewustzijn.

Prijzen

Het winnende project ontvangt reis- en verblijfskosten en doet mee aan de volgende editie van Salone Del Mobile Milan, Italië, een van ‘s werelds toonaangevende designbeurzen.

De waarde van de prijs is €5000. Hiervoor krijgt de winnaar twee vluchten, accommodatie voor twee personen in een hotel van 4 of meer sterren en twee toegangskaarten voor de show. Bovendien ontvangt de winnaar promotie van zijn/haar project via Neolith’s kanalen van PR, marketing en sociale media.

Klik hier voor meer informatie en details over inzendingen.

Leave A Reply