WWOO ontwerpt kookgerei met Ron Blaauw

0

WWOO, bekend van de luxe buitenkeukens van ontwerper Piet Jan van de Kommer, introduceert een nieuwe collectie voor koken in de open lucht. De eye-catcher van de collectie is de multifunctionele Braaimaster.

Voor de nieuwe collectie heeft WWOO de samenwerking met topchef Ron Blaauw gezocht. Met de stoere keukenproducten waant men zich in Zuid-Afrikaanse sferen. De WWOO Braaimaster is overigens niet alleen geschikt voor grillen, maar kan ook als buitenhaard fungeren.
Het inbouw model is speciaal ontworpen voor plaatsing in de WWOO buitenkeukens. De braai is een kolenmaker, grill, barbecue, oven en buitenhaard in één.

Voor de Outdoor Chef

Om liefhebbers van buiten koken van alle gemakken te voorzien, ontwikkelde WWOO ook een ‘hang-on en cut-out collectie’. Zo kun je makkelijk je stylish device holder kwijt in een van de WWOO cut-outs. Handig als je een receptvideo wilt bekijken of de braai van muziek wilt voorzien. De houten snijplank heeft een ‘’z-vorm’’ wat het mogelijk maakt om hem solide te gebruiken op het werkblad.

Leave A Reply