Zomerse presentatie van SCHOCK SC-kranenserie

0

In 2011 introduceerde de Duitse fabrikant SCHOCK voor het eerst kranen met diens gepatenteerde bekledingtechnologie. Nu wordt het assortiment verder uitgebreid met vijf modellen.

SCHOCK staat erom bekend dat het aan wil sluiten op hedendaagse mode, design en architectuurtrends. De hip vormgegeven spoelbakken en kranen worden steevast gepresenteerd met een modieuze photoshoot. De nieuwe SC-500 kranenserie werd in een zomerse sfeer op de foto gezet.

De serie bestaat uit vijf kranen. Van een eenvoudig laag model tot een hoog luxe model met losse sproeikop. Voor de voet van de kraan kan men kiezen uit kleuren die ook gebruikt worden voor de CRISTADUR en CRISTALITE PLUS spoelbakken. Kortom, men kan dus kiezen voor matchende kranen en spoelbakken.

Er is keuze uit maar liefst 28 kleuren, inclusief de zomerse tinten in het kleurenpallet COLOUR YOUR LIFE, zoals Sunflower en Peppermint Green.

De gekleurde huls om de voet van de kraan kan bovendien gemakkelijk vervangen worden door een exemplaar in een andere kleur. De huls heeft overigens ook een functionele functie: het bescherm de kraan tegen beschadigingen.

Leave A Reply